Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurimovieofficialv2
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Jebat (2020)

Jebat (Sharnaaz Ahmad) merupakan seorang bekas ketua gangster yang berhijrah dan ingin memulakan hidup baru sebagai seorang penternak ikan.
Hannah Mastura (Nelydia Senrose) pula seorang gadis cantik, bijak dan kaya yang menyimpan perasaan terhadap Jebat selepas melihat sikap tenang, rajin dan baik hati jejaka itu.
Hannah cuba mendapatkan perhatian Jebat meskipun Jebat berasa aneh apabila seorang gadis yang sempurna seperti Hannah berminat ingin mendekati lelaki biasa sepertinya.
Hubungan mereka kemudiannya berakhir di jinjang pelamin.

Duration: N/A

Quality: Webrip

IMDb: N/A

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 Comments

Shahrul

at 12:38 am

Shah

irfan

at 1:57 pm

nak tengok

Shahril

at 5:45 pm

Macam mana nak download bos?

Na

at 8:47 pm

YEssa

Panjang

at 8:44 pm

No

fahmy

at 3:20 am

shahrul fahmy

Mr awal

at 2:01 am

Tak boleh downoad yg versi baru la admin, da ghaib ke link nya?

ayie

at 4:30 pm

nak tengok

Jai

at 2:48 pm

Terbaik

Mr awal

at 5:29 am

Gambar tak cantik la bos, pecah dan tak terang, bila nak update gambar yang cantik HD? Mcm mana nak setting dapat notification bila da up video baru (cantik)?

mohammad faiq bin mansor

at 1:44 am

Hi

Piia

at 1:28 am

Macam mana nak download

Miey

at 4:36 pm

Klau pasang kt tv sesuai ke?

Baizura Nasir

at 10:08 am

Dari mlm tadi, smpai sekarang, masih belum dapat dwnload😭

erer

at 2:27 am

acane nehhh takleh download nehhhh still xlepas ,, asyik keluar TeksBin je

Elly

at 2:18 am

Knpe tk ley download erk

mona

at 9:11 pm

nice

Muhd razif bin abdul razak

at 7:46 pm

Best movie