Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurimovieofficialv2
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Tutorial Download Subscene

Pusaka (2019)

Skilled cop Inspector Nuar discovers twins, Balqis and Qistina, mysteriously locked up in an abandoned house. He suddenly starts suffering a series of unexplained hauntings, and individuals linked to the case begin dying one by one. Nuar must now race against time to solve the dark mystery behind the two girls before it’s too late.

Duration: 94 min

Quality: Hdtv

Release:

IMDb: 8.5

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 Comments

LAVINAN A/L GUKACUMARAN .

at 6:21 am

all link is dead and invalid. please help.

Your Fan

at 8:59 pm

Loading is too long. Please fix these.

Mira

at 2:31 pm

server 3 & 4 bagi message: “This video cannot be played Error code 224002”.. i download through IDM, citer onz but no sound.. any alternatif?

Johari Razali

at 11:32 pm

TAK DAPAT..TAK FAHAM

Fazz

at 7:31 am

Salam admin,movie ada codec lain tak? Sebab tak boleh buka la kat tv…codec not supported…laptop lak rosak…huhuhu cite wira n sangkar ok je bila tgk…movie ni je cite ade tapi sound takde,buka kat tv lain lak video not supported…help admin…huhu

Fazz

at 9:11 am

Hello admin,lepas download tgk kat tv error codec lak terus tak boleh buka movienya…movie lain ok je lpas download smbung usb kat tv terus tgk…

lynnchann

at 2:31 pm

Admin Nak Ejen Ali :’) lame dah tnggu

Syazwani

at 5:52 pm

Admin. Macam mana ye nak download? Saya kurang faham

Azhari Alias

at 3:37 pm

Admin, cerita wira takde lg ke

Ali sukiman

at 8:51 pm

Akhirnya blh dwnload..sy pkai uc browser jerr..okai server 2 tekan vdeo ad lmbang dwnload belah bawah..trus bkh dwnload..tq admin

Jik

at 4:29 pm

Best

arlif

at 5:40 pm

Terima kasih admin, penuh aktiviti la cuti minggu ni. Request movie lama min “Aku Yang Berhormat “

gaorens

at 10:34 am

request movie admin, Jengka , dh request hritu tp blum lgi di upload

Bryan

at 9:33 pm

Admin..tak dapat download pun..asyik fail jer..berkali kali dah try takdpat jugak

Faiz

at 4:27 pm

Admin macm mna nak dowload..link drop me tuh tak de pon..

    Mastar Ji

    at 5:42 pm

    tu sbgai cth je,dlm link download tu ade byk plihan nak download dr link mna,cth uptobox n dll…