Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurimovieofficialv2
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Tutorial Download Subscene

Syif Malam Raya (2020)

While transporting a body to Ipoh, Zaid and Hisyam let Mera and Yoh, who are heading back to their hometown for Hari Raya, hitch a ride with them. Strange things begin to happen, and chaos ensues, when they reach a village that is supposedly haunted by a ‘pocong’, known as a shroud ghost.

Duration:

Quality: WEB-DL

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 Comments

IIIDUN

at 12:20 am

Thanks admin. Moga tabah dalam membantu rakan yang masih belum berjaya mengdownloadkan nye pun adoii. Keep active. Stay strong 💪

TOmaTO

at 9:42 pm

pakai IDM bole je download

SYIRA

at 2:53 pm

Mmg x bleh masuk..

api air

at 1:55 am

link error 😩

MrPanda

at 10:33 pm

1 pa pn xley dload..sume iklan je..bila nk dload xjd pa..choiii

j

at 8:21 pm

dengan malicious link nya virus tu aku tak kisah gi memang banyak virus pon website cmni.
dengan iklan tah ape2 muncul aku tak kisah pon.
tapi nak download movie pon susah sampai kena ada tutorial aduhai.
tu yang annoying tu. buat2 takleh lak download memang best support

    Tokey

    at 7:19 am

    Benda ni senang sebenarnya bagi yang dah biasa. Tutorial tu bagi mereka yang tak reti.

hery

at 5:27 pm

Master Ji, cuba reupload link baru.. sebab memang tak dapat masuk ke adtival (error)
dah lebih 10x try.. still xboleh

syahmi sazli

at 3:27 pm

link tu dah error lah.. kena update baru

hj mat mermor

at 4:17 pm

ya master ji ,aku dah lama download kat sini tapi link download tu tidak ada error.

hj mat mermor

at 11:47 am

tak boleh download bro

MOHAMAD AMIRUL BIN ADAM

at 4:52 am

Good